StoryEditorOCM
ObalaNAJBRŽE UHIĆENJE

Bizarna prometna nesreća u Solinu: motociklist mrtav pijan pao nasred ceste, ali na najgorem mogućem mjestu, evo i gdje

Piše Split SD
12. srpnja 2024. - 10:45

U Solinu ispred Policijske postaje na križanju Zvonimirove i Ulice Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća u kojoj je motociklist pao na kolnik.

Vozač, 54-godišnjak, bio je pod utjecajem alkohola, izgubio je nadzor nad vozilom i zajedno s motociklom pao na kolnik. Nalazio se u tako visokom stupnju alkoholiziranosti da nakon prometne nesreće nije mogao ustati s ceste.

- Na mjestu događaja obavljen je očevid. Vozač je alkotestiran i utvrđena mu je koncentracija od dva promila u krvi. Uhićen je i smješten u prostorije policije, te će danas tijekom dana biti odveden na Općinski prekršajni sud - naglašavaju iz Policijske uprave splitsko dalmatinske i otkrivaju još jedan slučaj:

- Zaprimili smo dojavu građana da su uočili vozilo koje se na cesti nekontrolirano kretalo i da ga sigurno vozi alkoholizirani vozač. Policijski službenici izašli su na teren i pronašli 60-godišnjeg vozača za kojeg je utvrđeno da je on upravljao vozilom.

Izmjerena mu je koncentracija od 1,82 promila. Uhićen je i smješten u prostorije policije, te će danas tijekom dana biti odveden na Općinski prekršajni sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 01:25