Osvježavajuća i brzo gotova, hladna krumpir salata je odličan izbor za ljetne menije. S obzirom na vrućine odgovaraju nam rashlađujući prilozi koje ćemo brzo pripremiti i istovremeno uživati u njima.
Jedan mali problem s kojim se najčešće susrećemo prilikom pripreme ove namirnice su prekuhani ili nedovoljno skuhani krumpiri. Kao odgovor na pitanje koliko ‘dugo kuhati krumpir‘ donosimo vam jedan zgodan trik pomoću kojeg ćete bez po muke svaki put dobiti savršeno skuhan krumpir. Tajna se krije u dodavanju octa u vodu za kuhanje što će spriječiti prekuhavanje krumpira.
Dodajte otprilike 1 žlicu octa na 1 litru vode, a možete koristiti bilo koju vrstu: vinski, jabučni,.. Iako, preporuka je izbjegavati upotrebu tamnog octa kako njihov jači okus ne bi nadvladao oku...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....