Ušli smo u sezonu kad su nam bureci, pite, štrudeli i slične poslastice još draži no inače. Zašto je tako pokušali smo dokučiti u ovom tekstu, pa bacite oko ako vas zanima, no zapravo nije ni važno - puno je važnije znati dobre recepte. Ovdje smo vam pisali o krumpiruši, ovdje o bureku (s mesom, da ne bude zabune), ovdje o jednoj jako dobroj piti od špinata i sira... A sad ćemo vam otkriti kako se radi - jajuša.
Niste čuli za jajušu? Kakva šteta! Odmah ćemo to ispraviti. Jajuša je starinsko jelo koje neki svrstavaju u pite pa smo je se tako sjetili u ovom kontekstu. Je li to baš zaista pita dalo bi se raspravljati jer nema kora ni tijesta, no čemu cjepidlačiti? Jajuša je ukusna i priprema se k‘o od šale pa ako se još niste stigli s njom pobliže upoznati, evo vam prilike. I...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....