Bliži se Božić, a cijena za kilo bakalara kreće se od 40 do više od 50 eura za kilogram. Mnogi ni zbog ovakvih cijena ipak neće odustati od svoje tradicionalne blagdanske trpeze, a koga pitati za dobar recept nego ženu koja se cijeli život bavi kulinarstvom i ugostiteljstvom?
Ekipa Dubrovačkog vjesnika obratila se Tanji Šare, ‘mami‘ restorana Bota Šare, koja im je, pored recepta za bakalar na crveno, otkrila i recept za pripremu tučenog goluba, koji je bakalaru dostojna zamjena.
- Radim u Malom Stonu u restoranu, sa sinom Tomislavom i suprugom Božom. Božo i ja pomalo predajemo sve u ruke svojoj djeci. Imamo ih šestero i svi su rasli s obiteljskim poslom i uključivali se. Pero je u Dubrovniku, Zrinka i Josip su u Zagrebu, Antonela je u Splitu, Tomislav je u Malom Stonu i n...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....