StoryEditorOCM
Pričegastro ćakula

Deni Srdoč, naš najmlađi kuhar s Michelinovom zvjezdicom: ‘Hrana mi je društvo, obitelj... A ovo čini odličan restoran‘

Piše Tea Sumić Miletić
17. travnja 2024. - 15:25

Deni Srdoč je najmlađi hrvatski kuhar koji je zaslužio Michelinovu zvjezdicu, odnedavno ima i svoj objekt, a u Splitu je, u hotelu Park, odradio savršeno kulinarsko gostovanje koje ćemo pamtiti po divotama poput rižota s divljim šparogama i dimljenim dagnjama i jakobovih kapica u kremastom umaku od cvjetače, pa je sasvim jasno zašto smo s njim poželjeli malo popričati o kuhanju, vođenju restorana i srodnim, nama uvijek zanimljivim temama.

Pomalo pod dojmom njegovog zvjezdanog statusa, prvo što smo ga pitali bilo je što sve, po njemu, razlikuje dobar restoran od jako dobrog restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:25