StoryEditorOCM
ŽupanijaDa je bilo više bilo bi dobro

Župan Goran Pauk sa suradnicima podijelio oko 2000 porcija graha na Skradinskom buku

Piše Katarina Rudan
1. svibnja 2017. - 17:07


Već po tradiciji, danas na Međunarodni praznika rada i blagdan sv. Josipa radnika, druženje i proslava održani su u Nacionalnom parku „Krka“.

Zahvaljujući neradnom dani i prekrasnom vremenu, mnoštvo stanovnika naše, ali susjednih županije, te domaćih i stranih turista koji blagdanske dane provode u našem kraju, posjetili su Nacionalni park "Krka". Na livadi pored Skradinskog buka čekalo se na podjelu graha, a oko podne su ga dijelili župan Goran Pauk sa suradnicima.

Podijeljeno je oko 2000 porcija, a bilo bi dobro da je graha bilo više, zbog velikog broja zainteresiranih.



Uz župana grah su dijelili zamjenik župana Zoran Smolić, gradonačelnik Šibenika Željko Burić i njegov zamjenik Danijel Mileta, gradonačelnik Skradina Nediljko Dujić sa svojim suradnicima.

Čestitajući Praznik rada svim žiteljima naše županije i okupljenima, župan nije zaboravio iskoristiti trenutak za predizbornu kampanju.
- Danas je dan kada odajemo poštovanje ljudskom radu i njegovom doprinosu u izgradnji civiliziranog društva, a rad i stvaranje radnih mjesta ostat će u fokusu našega rada i u naredne četiri godine. Elementi razvoja gospodarstva i poduzetništva, što će rezultirati i stvaranju novih radnih mjesta, i dalje će biti prisutni u svakoj našoj projektnoj inicijativi, jer samo tako možemo ići prema potpunom ostvarivanju svih potencijala naše županije, izjavio je Pauk.





 

27. travanj 2024 20:52