StoryEditorOCM
Županijane žele sudjelovati

Zekanović i kolege pozvali Jelića da bude ‘frajer‘ i podnese ostavku kao Puljak u Splitu: ‘Koalicija s Petrinom očito ne funkcionira‘

Piše D. Blažević
1. travnja 2022. - 14:04

HDZ-ovi vijećnici nisu ni došli na današnjio nastavak Županijske skupštine, a Hrvoje Zekanović je uoči početka sjednice sa svojim "suverenističkim" kolegama održao blic konferenciju za novinare na kojoj su obznanili da u radu ovog zasijedanja neće sudjelovati.

Županu Marku Jeliću poručili su da bude "frajer", poput Puljka u Splitu ili Zoričića u Puli i da dade ostavku. Jer, kazao je zatstupnik Zekanović, koalicija očito ne funkcionira, a oni ne žele udjelovati "u obračunu tuti-fruti koalicije koju čine NL Stipe Petrine, NL Marka Jelića, SDSS, Domovinski pokret, Most i SDP"..

- Ili neka se dogovore ili neka podnesu ostavke, jer ova situacija nije dobra i svi smo taoci, zaključio je Florijan Žižić.

Ali, ako ova ŽS slučajno opstane, poručili su, oni će i dalje participirati u njezinom radu i doprinositi kvaliteti života stanovnika Šibensko-kninske županije.

Da to ne misle ozbiljno pokazali su već i time što se nisu pojavili na sjednici Skupštine koja je u dnevnom redu imala cijeli niz vrlo važnih odluka o čijem donošenju ovisi funkcioniranje institucija od bitnog interesa za građane…

25. travanj 2024 08:43