StoryEditorOCM
ŽupanijaIspravljena nepravda

Prometuje od srijede: Kistanje konačno povezane sa Šibenikom autobusnom linijom

Piše Zdravko Pilić
20. rujna 2022. - 13:38

‘Nakon brojnih apela, sastanaka, razgovora, uvjeravanja i prolivenih tinti tekstova i dopisa s nadležnim službama u politici, raduje me da konačno možemo oglasiti ovu lijepu vijest: Upravo je potpisan ugovor između Općine Kistanje i AUTOTRANSPORTA d.d. ŠIBENIK o organizaciji posebnog linijskog prijevoza za učenike srednjih škola i ostale putnike na relaciji: KISTANJE – Đevrske - Krković - ŠIBENIK s povratkom.‘ - objavio je Roko Antzić, zamjenil načelnik općine Kistanje, izabran iz redova pripadnika hrvatskog naroda. Autobusni prijevoz počinje od sutra, srijeda, 21. rujna 2022. polaskom iz centra Kistanja prema Šibeniku u 6:15 sati.

‘Prijevoznik se ovime obvezuje obavljati prijevoz učenika i ostalih putnika na prijepodnevnu i poslijepodnevnu smjenu i prijevoz istih nakon nastave na naznačenoj relaciji. Prijevoz će se obavljati radnim danom - od ponedjeljka do petka. Putnicima se neće naplaćivati prijevozna usluga na dijelu relacije Kistanje - Đevrske - Krković i obrnuto, a taj dio će financirati Općina Kistanje uz potporu Šibensko-kninske županije.‘ - objavio je na svom fejs profilu Roko Antić istaknuvši:

‘Ovime je dokinuta jedna velika nepravda cjelokupnom stanovništvu Općine Kistanje, jer ne možemo govoriti o ravnopravnosti građana unutar jedne županije ili Države, dok su jednima dostupne javne usluge, a drugima ciljano uskraćivane.

Hvala Bogu da je sve ovo iza nas i neka ovime Grad Šibenik uistinu postane centar Šibensko-kninske županije za sve stanovnike Općine Kistanje.‘

image

 Roko Antić

Nikola Vilic/Cropix
28. travanj 2024 17:11