StoryEditorOCM
ŽupanijaREAKCIJA

Primošten d.d.: ‘Novi vlasnici nisu znali za zahtjeve za neplaćanje komunalnog doprinosa, nismo u ratu s Općinom‘

Piše Šibenski.hr
14. listopada 2022. - 14:51

U članku objavljenom na našem portalu pod naslovom "Petrina ne oprašta bogatim Mađarima: nema legalizacije bez plaćanja pune cijene" autorice Vedrane Stočić, kako tvrde vlasnici društva Primošten d.d. iznesene su netočne i nepotpune izjave.

 - Predmetni zahtjevi za oslobođenje od plaćanja komunalnog doprinosa podneseni su 2016., dakle, prije nego što je društvo preuzeo novi vlasnik, a što je razvidno i iz same odluke na koju se autorica referira u tekstu spornog članka. Novi vlasnici društva Primošten d.d., koji su društvo preuzeli 2019. godine, nisu imali saznanja o predmetnim zahtjevima te će sada, po primitku odluke općinskog vijeća, odlučiti o daljnjim radnjama.

Društvo Primošten d.d. se suzdržava od komentiranja postupaka u tijeku, međutim smatra zanimljivim napomenuti kako su predmetni zahtjevi "stajali u ladici" dugi niz godina da bi sada, hitnim sazivom sjednice općinskog vijeća Općine Primošten isti bili odbijeni. Društvo Primošten d.d. posluje transparentno i pokušava ostvariti dobre odnose sa lokalnom zajednicom, no, već neko vrijeme trpi opetovane napade od strane Općine Primošten, a ovo je samo jedan od njih. Društvo Primošten d.d. ponovno ističe da se nije sukobilo i "zaratilo" s Općinom Primošten niti postoji ikakav "otvoreni rat" - stoji u rakciji društva Primošten d.d. kojeg je potpisala odvjetnica Ana-Marija Grubišić Čabraja.

https://sibenski.slobodnadalmacija.hr/sibenik/vijesti/zupanija/petrina-ne-oprasta-bogatim-madarima-nema-legalizacije-bez-placanja-pune-cijene-1227967

28. travanj 2024 11:54