StoryEditorOCM
ŽupanijaDemokracija na rogoznički način

Koalicija SDP-HNS tvrdi: Širi se strah i teror, naši plakati ne mogu stajati na zidu ni 15 minuta da ih ne iskidaju

Piše Vedrana STOČIĆ
16. svibnja 2017. - 13:52

-Plakati koalicijske liste SDP-HNS stoje svega petnaestak minuta na oglasnim prostorima, nakon toga se sistematski skidaju i kidaju. I nakon 27 godina demokracije širi se stah i teror- ogorčen je predsjednik rogozničkog SDP-a Čedo Živković.
Posebice se, ističe Živković, vrši pritisak na mlade ljude koji se ne usude stati ni na jednu listi osim hadezeove, u protivnom mogu seliti iz Rogoznice.

-Da nema naše liste u Općini Rogoznica vladalo bi jednoumlje. Imamo samo jednog kandidata za načelnika, a kidanjem plakata poručje nam se da bi trebala biti i samo jedna lista, naravno ona HDZ-a- kaže predsjednik rogozničke organizacije SDP-a.

-Radi se o primitivizmu koji je smrt za demokraciju. Zbog pritisaka, u jednom trenutku smo čak razmišljali o odustajanju od kandidature, međutim svi imamo obvezu širiti demokraciju i europeizaciju, imamo pravo i na kontrolu administracije koja ima veliki trbuh i zakržljale ruke-kaže treći s liste Boris Abaza.

Druga na listi HNS-ovka Mira Biljaković smatra da se pritisak na njihovu listu vrši u prvom redu jer će vrlo savjesno i stručno propitivati opravdanost i realizaciju svakog projekta:
-Općina Rogoznica ima relativno veliki proračun, ima i dosta planiranih i započetih projekata, na žalost gotovo svi projekti su u povojima i nikako da odrastu- kaže Biljaković.

 

27. travanj 2024 23:24