StoryEditorOCM
ŽupanijaPolitika i glazba

Kako je popularna vodička klapa Godimenti promijenila ime u Bunamenti

Piše Ante Talijaš
18. svibnja 2017. - 15:37

U moru predizbornih događaja pred nedjeljne lokalne izbore, zabilježili smo zanimljiv slučaj u Vodicama. Naime, u četvrtak navečer na Trgu hrvatskih mučenika svoje kandidate i program predstavit će Lista našega mista. Nositeljica ove liste, ujedno i kandidatkinja za gradonačelnicu je Sanja Radin – Mačukat, dugogodišnja ravnateljica vodičke Gradske knjižnice.

Riječ je o disidentici HDZ-a, a tvorac ove liste je Danijel Lasan, također hadezeov predsjednik Gradskog vijeća Vodica u proteklom četverogodišnjem razdoblju, inače, frontman popularne klape Godimenti. Ovaj dvojac, nakon unutarstranačkih sukoba razišao se sa 'zajedničarima'. Uoči većerašnjeg skupa, Danijel Lasan promijenio je ime svoje klape Godimenti u Bunamenti.

-Večeras će pjevati moja klapa Godimenti, ali i moji prijatelji – klapa Bunari, pobjednici Omiša. Dakle, ovo je spoj nas i njih koji želimo promjene u Vodicama. Ujedno, ovo je buna protiv za nas više neprihvatljive dugogodišnje vlasti HDZ-a – kazao je o promjeni imena svoje pjevačke družine Danijel Lasan.
 

25. travanj 2024 11:59