StoryEditorOCM
ŽupanijaPolicijsko izvješće

Državljanin Srbije (23) iz Vodica prijetio bivšoj djevojci (28) porukama na internetu zbog prekida veze i završio u pritvoru

Piše Šibenski.hr
24. veljače 2021. - 09:45
(Photo Illustration by Justin Sullivan/Getty Images) == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==Justin Sullivan

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim srpskim državljaninom osumnjičenom za prijetnju i nametljivo ponašanje na štetu 28-godišnjakinje.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni, zbog prekida intimne veze, od lipnja 2020.g. do veljače 2021.g. oštećenoj putem internetskih sredstava komunikacije slao poruke te je pokušao uspostaviti kontakt šaljući joj i prijeteće poruke što je kod nje izazvalo osjećaj straha i bojazan za osobnu sigurnost.
Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

U Policijskoj postaji Knin dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom, 20-godišnjakom i 19-godišnjakom osumnjičenima za tešku krađu provaljivanjem i nedozvoljenu trgovinu.
Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 29. siječnja u Kistanjama provalili u trgovinu sa sjedištem u Unešiću i otuđili cigarete te poklopac ormarića od dovoda električne struje s osiguračima, ukupne materijalne štete 53.662,00 kune. Temeljem naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kuća koje osumnjičeni koriste kojom prilikom su pronađeni ostaci pakiranja cigareta kao i poklopac ormarića s osiguračima dok je kod osumnjičenog 36-godišnjaka pronađeno i 33 kilograma rezanog duhana bez markica Ministarstva financija te dvije digitalne vage i vrećice za pakiranje.

Osumnjičeni 36-godišnjak će, zbog počinjenih kaznenih djela teška krađa i nedozvoljena trgovina, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti priveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske, dok će protiv osumnjičenih 19-godišnjaka i 20-godišnjaka kaznena prijava za tešku krađu biti podnesena redovnim putem.

27. travanj 2024 12:08