StoryEditorOCM
ŠibenikOko 150 prijava

Želite kupiti POS-ov stan u Šibeniku? Javite se do petka, možda i imate šansu

Piše K. G.
27. ožujka 2017. - 15:11

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana u društveno poticajnoj stanogradnji na području Grada Šibenika otvoren je do petka 31. ožujka 2017. godine. Do sada je putem javnog poziva zaprimljeno oko 150 prijava zainteresiranih građana za kupnju stanova POS-a.

Podsjetimo, riječ je o dopunskoj listi Konačnoj listi reda prvenstva iz 2016.godine, koja će i poslužiti kao pokazatelj interesa za izgradnju stanova POS-a na lokaciji Meterize.

Red prvenstva prema kojem podnositelji zahtjeva stječu pravo na kupnju stana određuje se na temelju bodovanja sljedećih kriterija: prvo stjecanje u vlasništvo stana za potrebe stanovanja, stambeni status i uvjeti stanovanja, vrijeme prebivanja na području Grada Šibenika, broj djece predškolske dobi i djece na redovnom školovanju, školska sprema podnositelja zahtjeva, sudjelovanje u Domovinskom ratu, uvrštenje na prethodnoj Listi prvenstva podnositelja zahtjeva ili njegovog bračnog druga.

Zahtjev se predaje neposredno u Pisarnici Grada Šibenika, poštom na adresu: Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1 ili putem email adrese pos@sibenik.hr na način da se uz zahtjev skeniraju svi pripadajući prilozi.

Sve dodatne informacije o Javnom pozivu mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarenje gradskom imovinom na telefon (022) 431-050, svakim radnim danom od 8,00 do 10,30 sati ili putem email adrese pos@sibenik.hr

26. travanj 2024 11:46