StoryEditorOCM
ŠibenikHumanitarna karavana

Vlasnici skupocjenih automobila prikupili 25 tisuća kuna: Sedmeročlanoj obitelji Papak iz Vrpolja donirali stol, stolice, trosjed i radne stolove za djecu

Piše Šibenski.hr
1. kolovoza 2017. - 15:33

Vrijedna donacija danas je stigla na kućne adrese četiri šibenske i jedne tribunjske potrebite obitelji, te Prihvatilišta za beskućnike u Šibeniku. Naime, u okviru humanitarne akcije projekta Pink Wing, koji je u lipnju ove godine dijelom održan i u Šibeniku, prikupljeno je 25.000 kuna. Taj novac potrošen je za kupnju kućanskih aparata i namještaja potrebitim šibenskim obiteljima te Prihvatilištu za beskućnike.



Stoga su sedmeročlanu obitelj Papak u Vrpolju posjetili su danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice Dino Karađole, organizatori Pink Winga Robert Bajs i Marko Fratrić te im donirali namještaj – blagovaonski stol i stolice, trosjed te radne stolove za djecu.

„Pink Wing je karavana sportskih automobila koja prolazeći kroz gradove u Hrvatskoj iste turistički promovira. Međutim, taj projekt ima i svoju humanitarnu dimenziju čiji smo efekt vidjeli danas. Zahvaljujem organizatorima Pink Winga na ovoj lijepoj i humanoj gesti i nadam se da smo današnjom donacijom pripomogli opremiti kućanstva ovim obiteljima.“, kazao je zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta.



Petar Papak u ime cijele svoje obitelji zahvalio se organizatorima Pink Winga te Gradu Šibeniku ističući kako im svaka pomoć mnogo znači.

U sklopu akcije, Prihvatilištu za beskućnike u Šibeniku danas su donirane perilica i sušilica rublja.

03. lipanj 2024 10:14