StoryEditorOCM
ŠibenikNovi režim

U šibenskoj bolnici samo hitni operacijski zahvati i dijagnostičko-terapijski postupci; Žele rasteretiti i hitni prijem

Piše šibenski.hr
14. ožujka 2020. - 08:06

U skladu sa novonastalom epidemiološkom situacijom vezano za Koronavirus te prema uputi Ministarstva zdravstva Opća bolnica Šibensko-kninske županije će od petka, 13. ožujka raditi samo hitne operacijske zahvate i dijagnostičke-terapijske postupke, izvijestili su iz šibenske bolnice.

- Smanjuje se i opseg kontrolnih pregleda u polikliničko-zdravstvenoj zaštiti te će o odgađanju istih i dobivanju novih termina pacijenti biti obaviješteni telefonskim putem ili putem e-maila. Također, još jednom upozoravamo pacijente koji imaju sumnju na Koronavirus da prije svega nazovu telefonskim putem liječnika opće medicine, epidemiologa ili 112, te da ne dolaze direktno na Objedinjeni hitni bolnički prijem ili Hitni pedijatrijski prijem- kazala je Sanja Jakelić, ravnateljica šibenske bolnice.

Nadalje, od subote 14. ožujka 2020. godine, subotom, nedjeljom i praznicima raditi će i pedijatrijska ambulanta u 'dječjem dispanzeru' od 7-14 sati, a u cilju rasterećenja Hitnog pedijatrijskog prijema.

- Molimo pacijente i javnost za razumijevanje ovih mjera jer su iste donesene isključivo u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti naših pacijenata i građana- zaključila je Jakelić.

27. travanj 2024 23:01