StoryEditorOCM
ŠibenikBez publike

Točno u podne: u šibenskom HNK Radio Ritam priređuje sučeljavanja sedmorice kandidata za gradonačelnika Šibenika, a sutra za župana

Piše Šibenski hr.
12. svibnja 2021. - 10:05
Sibenik, 090421. Josko Bonaci novi voditelj na Radio Ritmu, te suvoditeljica Manuela Capalija.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Nakon sučeljavanja u općini Murter za načelnika općine te sučeljavanja u Vodicama za gradonačelni(cu)ka grada Vodica danas radio postaja Ritam radija po dugogodišnjem običaju u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku organizira sučeljavanje sedmorice kandidata za mjesto gradonačelnika grada Šibenika s početkom u 12.00.

Voditelji sučeljavanja su Manuela Čapalija, glavna i odgovorna urednica radio Ritma i i voditelj Nikola Urukalo. Sutra, također u 12 sati u HNK Šibenik Radio Ritam organizira sučeljavanje četvorice kandidata za mjesto župana Šibensko kninske zupanije.
Zbog epidemioloskih mjera sučeljavanja se ne mogu održati pred publikom u gledalištu HNK, no zato je omogućen prijenos u živo na valu Radio Ritma, te audio i video streaming visoke produkcije putem facebook stranice Radio Ritma i You Tubea. 
27. travanj 2024 09:43