StoryEditorOCM
Šibenikcroatia open 2022

S najvećeg turnira u Hrvatskoj, kickboxing klub Dalmatino se vratio sa sedam medalja

Piše Šibenski.hr
11. prosinca 2022. - 09:34

Sjajan uspjeh postigli su članovi kickboxing kluba "Dalmatino" na "Croatia open 2022" – tradicionalnom međunarodnom turniru koji se jučer, 10. listopada održao u Makarskoj.

Na 26. izdanju ovog turnira Šibenčani su osvojili sedam medalja, od kojih tri zlatne, jednu srebrnu i tri brončane i to nastupima u tri discipline, K-1, light contact i kick light

Zlatne medalje su osvojili August Lambaša (-47 kg) i Laura Lokas (-60 kg) u konkurenciji kadeta. Snježana Prgomet je osvojila zlatnu medalju u konkurenciji seniorki do 55 kg. Medalje srebrnog i brončanog sjaja osvojili su juniori Ira Lambaša (+ 70 kg) i Bartul Dasović (- 67 kg).

Natjecateljima je u kutu bio trener Damir Lambaša te svjetska i europska prvakinja Nives Radić. Voditelj cijele ekipe bio je predsjednik kluba Darko Mikulandra.

Inače, riječ je o najvećem kickboxing turniru u Hrvatskoj, kojim se svake godine završava sezona natjecanja. Na ovom je nastupilo više od 400 natjecatelja iz 50 klubova iz četiri države prema službenim podacima.

01. lipanj 2024 17:13