StoryEditorOCM
ŠibenikVečeras u 18 sati u knjižnici

"Ipak se može" - tribina kao uvod u koncertno finale "Kulturaljke"

Piše K. G.
13. travnja 2017. - 12:54

Današnjom javnom prezentacijom naziva „Ipak se može – mladi i poduzetni u Šibeniku“ dvodijelna kulturno-glazbena manifestacija Kulturaljka 2017. završava dvije trećine svog programa. Druga od dvije ovogodišnje javne tribine održat će se danas u 18 sati u multimedijalnoj dvorani gradske knjižnice Juraj Šižgorić.

Tema tribine su iskustva mladih, uspješnih i kreativnih pojedinaca koji su u Šibeniku svoje hobije uspjeli pretvoriti u poslove do kojih žive. Gosti predavači su Martina Gracin (šminkerica), Danijel Hrg (dizajner), Tonko Mikulandra (fotograf) i Borna Škornjak (poduzetnik). Moderatori tribine su članovi udruge P.A.R.K. koja je ujedno i organizator manifestacije.

„Pozivamo sve mlade kreativne Šibenčane koji se bave kreativnim hobijima, a znamo da je takvih u Šibeniku dosta, da dođu na tribinu i da poslušaju korisne i zanimljive savjete naših gostiju koji će na svojim primjerima pokazati da se ipak u Šibeniku može pokrenuti nekakav svoj biznis i od toga živjeti. Bez obzira na ekonomsku situaciju, iseljavanje mladih i porezne namete s kojima se sve više susrećemo zadnjih godina, gosti tribine će nam otkriti kako su oni uspjeli u svojim planovima. Time pokušavamo pokrenuti mlade da se, uz malo uvijek potrebnog rizika , pokušaju ostvariti u tom smislu posla u kojem uživaju.“

Tradicionalno koncertno finale Kulturaljke 2017. održava se već ovu subotu pod hangarom na Bribirskim Knezovima gdje na velikom koncertu sviraju Spectrum, The Strings, Azra tribute i Hladno Pivo. Karte se još danas i sutra mogu kupiti u pretprodaji caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut po 60 kuna.

28. travanj 2024 08:27