StoryEditorOCM
ŠibenikZavršile maškare

Presuda nije uspjela, Krnjo-mobitel pao u more i nastavio plutati

28. veljače 2017. - 19:38


Više od tisuću malih i velikih Šibenčana sudjelovalo je ovog pokladnog utorka u karnevalskoj povorci koja je s Baldekina krenula kroz raskopani grad do rive i Trga Pavla Šubića I. ispred zgrade županijske uprave gdje je održan prigodni program i suđenje Krnji.

Kako Šibenik gradi imidž kao moderni turistički grad otvoren novim medijima i tehnologijama i šibenski je Krnjo ove godine bio, ni manje ni više, nego mobitel! I to onaj pametni s kojim se rade super selfiji.

Ali ništa mu to nije pomoglo, pa je nakon što je osuđen da je kriv za sve loše što se događalo, zapaljen! Ali kako čovjek s tehnikom nikad ne zna na čemu je, i Krnjo-mobitel opirao se buktinji. S rive je pao u more, pa se i vatra ugasila, a Krnjo nastavio plutati po moru!

Nije poznato što će se sada događati kada nevolje nisu izgorjele s Krnjom , ali sudeći po brojnim maškaranim i zakrabuljenim Šibenčanima, mnogi su se dobro zabavili!
 
Predvođeni Šibenskom narodnom glazbom, u karnevalskoj povorci sudjelovali su gradski vrtići, osnovne i srednje škole, udruga „Happy Horse“, moto klub „Galeb“,“ a šibenski glazbari imali su pomoć u vrpoljačkoj, pirovačkoj i skradinskoj limenoj glazbi.
 
No, kako to u životu biva i maškarama brzo dođe kraj. Sutra je novi dan i maske bi svima morale pasti! 

 

01. svibanj 2024 07:21