StoryEditorOCM
ŠibenikYum Pastry Shop

Ovo je najljepši izlog u šibenskoj staroj jezgri; Vlasnici osvojili ‘Zlatni medenjak‘ i 1500 kuna

Piše Šibenski.hr
30. prosinca 2022. - 12:15

U sklopu Adventure 2022. i ove godine proveden je sedmi po redu nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagradili su vlasnike poslovnih i privatnih prostora u staroj gradskoj jezgri koji su „najslađe“ ukrasili svoje izloge.

Povjerenstvo koje čine Dino Karađole, Mirjana Žurić, Nataša Vrcić i Morana Periša, izašlo je u šetnju gradom pažljivo odabrati najljepši božićni izlog.

Ovogodišnji pobjednici „Zlatnog medenjaka“ su ponosni vlasnici „Yum Pastry Shop-a“, koji su originalnim i kreativnim uređenjem izloga oduševili povjerenstvo „Božićnog medenjaka“, ali i sve prolaznike te su osvojili novčanu nagradu u vrijednosti od 1.500 kuna.

Drugo mjesto, odnosno „Srebrni medenjak“ i novčanu nagradu u vrijednosti od 1000 kuna osvojili su susjedi iz „Vintage Boutique Shop-a“, dok je treće mjesto, odnosno „Brončani medenjak“ osvojila Galerija Juraj Dalmatinac, te su osvojili novčanu nagradu u vrijednosti od 700 kuna.

Među brojim izlozima nije nedostajalo ni maštovitosti, pa su tako posebne nagrade za inovativnost osvojili Frizersko Kozmetički Studio Nina te MORGEN ART, dok je izlog Nacionalnog Parka Krke osvojio nagradu za visoku estetiziranost i inovativnost.

Nagrade i priznanja dijelit će se u 12 sati, sutra 31. prosinca u Perivoju Roberta Visianija, prije koncerta šibenske grupe Bagatin.

Podsjećamo, glavni cilj „Božićnog medenjaka“ je motivirati trgovce i obrtnike u staroj gradskoj jezgri da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere te podijele radost Božića na svojim izlozima i prozorima.

27. travanj 2024 18:14