StoryEditorOCM
ŠibenikPrizmić d.o.o. predstavlja

Fiat otvorio novi prodajno-servisni centar u Šibeniku!

Piše PROMO
28. travnja 2023. - 14:00

Svi ljubitelji legendarne marke talijanskih automobila FIAT na šibenskom području od ovoga tjedna imaju novo mjesto gdje će moći odabrati sigurno i povoljno vozilo provjerene kvalitete.

Jedan od najvećih ovlaštenih distributera u Dalmaciji, splitska tvrtka Prizmić d.o.o., proširio je svoju ponudu vozilima marke talijanskog FIAT-a. U sklopu novoizgrađenog FIAT centra Šibenik, otvoren je novi prodajno-servisni salon, opremljen prema najvišim standardima kvalitete marke i funkcionalnosti.

– Želja nam je bila da suradnju s FIAT-om započnemo baš u Šibeniku, zato smo za toplu dobrodošlicu svim našim novim kupcima pripremili super akcijsku ponudu; uz svako rezervirano vozilo idućih tjedan dana, našim kupcima poklanjamo godišnju registraciju FIAT vozila – poručuju.

Na pitanje o načinima financiranja vozila, rekli su nam da svim kupcima omogućuju narudžbu automobila po njihovoj želji, daju sigurnost u ispravnost vozila te jamstva:

– Osim toga, strankama nudimo razne modele financiranja, a moguća je i zamjena vašeg starog automobila za noviji, što je vrlo popularna aktivnost te financiranje na polovine ili trećine, bez banke.

U ponudi će se naći novi, ali i rabljeni FIAT modeli; Fiat 500 i Fiat Panda, dva modela koji su među najprodavanijim vozilima u Europi, dok će profesionalci moći pronaći svoje gospodarsko vozilo poput Fiata Tipo ili legendarnog Doblo ili Ducato kombija.

Inače, tvrtka Prizmić d.o.o. tvrtka je s dugogodišnjom tradicijom i jedna je od ovlaštenih uvoznika, distributera i servisera za marke kao što su Suzuki, ISUZU, Kia, XEV električna vozila, talijanske motocikle marke Malaguti, Lambretta, a odnedavno i talijanskog FIAT-a.

Za više informacija posjetite naš novootvoreni FIAT salon na adresi Novo naselje 19G Bilice.

28. travanj 2024 01:28