StoryEditorOCM
ŠibenikBIJELI DIM

Novica Ljubičić novi je /stari direktor ‘Zelenog grada‘. Potvrđen mu je još jedan četverogodišnji mandat!

Piše Zdravko Pilić
19. travnja 2024. - 12:12
Sibenik, 160621. U Kuci umjetnosti Arsen odrzana je prva sjednica Gradskog vijeca grada Sibenika nakon lokalnih izbora 2021. Na fotografiji: Zeljko Buric, gradonacelnik i Novica Ljubicic.Niksa Stipanicev/Cropix

Konačno je - Novica Ljubičić novi je/stari direktor Zelenog grada. U petak, 19. travnja potvrđen mu je novi, četverogodišnji mandat na čelu gradske komunalne tvrtke, nastalke fuzijom ‘Čistoće‘ i nekadašnjeg ‘Zelenila‘ - ‘ Jutros u devet sati Skupština društva je potvrdila odluku Nadzornog odbora tvrtke da me se izabere za direktora, na još jedan mandat‘ – potvrdio nam je Novica Ljubičić. Njegov protukandidat bio je iz iste kuće - Damir Lambaša, voditelj sektora financijsko - računovodstvenih poslova, koji je imao i moćne zagovornike u Krešimirovom domu i HDZ-u.

No, Novica LJubičić na koncu je ipak ostao ‘Naša Visost‘, prvi škovacin grada Šibenika. Pri tome mu nej sigurno pomoglo i to što je, da podsjetimo, imao i važnu ulogu na netom završenim parlamentarnim izborima. Bio je glavni izborni koordinator u Devetoj izbornoj jedinici za HDZ, na prijedlog nositelja liste, Ivana Malenice.

01. svibanj 2024 10:29