StoryEditorOCM
ŠibenikTvrdi Starčevićanci

Nećemo na lokalne izbore sa SDP-om i SDSS-om jer baštine zločinačke programe Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića!

13. siječnja 2017. - 20:50

- Kao stožerna i najsnažnija pravaška stranka na političkom nebu radimo na snaženju svojih lokalnih organizacija od Iloka do Mljeta, ali i na očuvanju te dosljednom provođenju pravaštva kao jedinog izvorno hrvatskog političkog svjetonazora kroz svepravaško okupljanje. Na snazi je jedna od ključnih odluka sa naše Konvencije, a to je da će HSP AS izaći na izbore u svim županijama i Gradu Zagrebu te da je zabranjeno predizborno ili postizborno koaliranje sa strankama koje baštine zločinačke programe Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om. Preferiramo samostalni izlazak sa obaveznim isticanjem kandidata i stranačkih lista na razinama općina, gradova i županija, ali istovremeno vodimo intezivne razgovore oko sačinjavanja koalicijskih lista sa istaknutim pojedincima i strankama koje baštine iste ili slične vrijednosti kao mi u HSP AS.
Poručeno je to sa konferencije za novinare Hrvatske stranke prava Ante Starčević (HSP AS) održane jutros u Šibeniku na kojoj su se predstavnicima medija obratili Hrvoje Niče i Pero Ćorić, predsjednik i glavni tajnik stranke te Florijan Žižić, dopredsjednik HSP AS i Ivica Rajčić, predsjednik drniške podružnice.
Žižić je najavio održavanje koordinacije stranačkih dužnosnika u Skradinu danas u 17 sati nakon koje će, kazao je, biti poznato s kojim će potencijalnim koalicijskim partnerima HSP AS razgovarati o izlasku na lokalne izbore u svibnju ove godine. 
 

01. svibanj 2024 22:19