StoryEditorOCM
ŠibenikPolicija pustila umirovljenog branitelja Iliju Komšića iz Tisnoga

Istražni sudac utvrdio: nema opasnosti da Komšić ponovi kazneno djelo, niti da ostvari prijetnje sisačkome biskupu Vladi Košiću

Piše Ante Talijaš
24. lipnja 2017. - 15:47

Ilija Komšić, 69-godišnji umirovljeni branitelj iz Tisnoga u subotu oko podneva pušten je iz pritvora PU sisačko-moslavačke, a nakon što su ga saslušali policijski istražitelji. Komšića su u njegovog obiteljskoj kući u Tisnome uhitili kriminalistički inspektori zbog sumnji da je preko svog facebook profila uputio ozbiljnju prijeteću poruku sisačkom biskupu Vladi Košiću.
- Moj klijent Ilija Komšić pušten je na slobodu nakon što je ispitan. Sada ovisi o Državnom odvjetništvu hoće li biti podnesena kaznena prijava ili ne. Ilija Komšić pušten je na slobodu jer je istražni sudac utvrdio da nema opasnosti da Ilija ponovi kazneno djelo za koje se sumnjiči, niti postoji opasnost da ostvari bilo kakve prijetnje – kazala nam je Dijana Kladar, odvjetnica Ilije Komšića.
Ilijin sin Denis Komšić kazao nam je da je otac trenutno na autobusnom kolodvoru u Zagrebu i čeka autobus za Šibenik, pa će onda kući u Tisno. Denis nam je prenio i očevu poruku kako nije u mogućnosti komentirati svoje uhićenje i kazneno djelo za koje je osumnjičen.

28. travanj 2024 17:03