StoryEditorOCM
ŠibenikSMRT U 17-KATNICI

Hitna pomoć konastatirala smrt 60-godišnjakinje, istragu vodi Državno odvjetništvo, a nepotvrđene glasine govore svašta – i da je sin ubio majku!

16. studenog 2017. - 18:48

Ženska osoba stara 60 godina preminula je u četvrtak ujutro u 17- katnici na Baldekinu, potvrdili su nam u šibenskoj policiji, koja je dojavu o tome dobila u 9. 55 sati  od hitne pomoći koja je pokušavala reanimirati nesretnu ženu. No, u tome nije uspjela, pa je u 10. 15 sati konstatirana smrt.



- Tada se, kao i obično u takvim slučajevima, kada hitna pomoć nije sigurna u prirodnu smrt, uključilo i Županijsko državno odvjetništvo Šibenik koje će rukovoditi očevidom i svim potrebnim radnjama kako bi se utvrdio uzrok smrti– kazala nam je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko – kninske, koja nam je istaknula da to još uvijek ne znači da je u pitanju nasilna smrt, odnosno ubojstvo. Ništa se sigurnošću neće moći reći dok se ne obavi obdukcija koja će, vjerojatno,  uslijediti nakon što se tijelo pokojnice prebaci na Odjel patologije Opće bolnice Šibenik.




Tijelo pokojnice pronašao je, saznajemo, njezin brat koji je nazvao policiju i hitnu pomoć. Da je proveden očevid, izvidne radnje i predistraga, te da su naložena potrebna vještačenja, među kojima i obdukcija, potvrđeno nam je i u Županijskom državnom odvjetništvu, uz napomenu da nam ništa podrobnije ne mogu kazati do priopćenja kojeg su najavili u petak.



No, bez obzira na zakopčanost službenih izvora, po Šibeniku je odmah nakon što se doznalo o slučaju u javnost krenula priča kako je riječ o teškoj obiteljskoj drami, u kojoj je 60-godišnju Šibenku ubio njezin sin. U prilog priči da bi se moglo raditi o nasilnoj smrti, stanarima te i susjednih zgrada, govorila je prisutnost policije koja se navodno raspitivala o bilo čemu neuobičajenom što je tko mogao čuti ili vidjeti u blizini mjesta događaja.

28. travanj 2024 08:29