StoryEditorOCM
Šibenikprovjeren koncept

Doček u Šibeniku privukao veliku pažnju! Hotelski i privatni smještajni kapaciteti u gradu bilježe izvrsnu popunjenost

Piše Šibenski.hr
29. prosinca 2023. - 10:36

Šibenik će zakoračiti u Novu 2024. godinu u sklopu 321 FEST-a na nekoliko pozornica i provjeren festivalski koncept dočeka.

Na Trgu Republike Hrvatske, usred povijesne gradske jezgre, jedan od najdugovječnijih hip-hop dance electronic sastava Stereo MC‘s uvest će Šibenčane i njihove goste u novu godinu. Program započinje u 23 sata, a posjetitelji će moći uživati u spektaklu pristupivši lokaciji stepenicama koje vode prema katedrali sv. Jakova i samom trgu.

Zadnjeg dana stare godine podnevnu svirku u Parku otvorit će domaće glazbene snage Teke Yeke kao uvertira za Psihomodo Pop koji pozornicu preuzima nešto prije ponoći.

Dan prije, u subotu 30. prosinca, od 22 sata na pozornici pored katedrale nastupit će DJ Parov Stelar koji u Šibenik dolazi u pratnji sjajnih glazbenika.

U Parku zabava u subotu počinje već u podne, kada se na binu penju Dani Sun & The Moonshines! Subota navečer od 20 sati u Parku se provodi uz zvuke Disco Gimnazije, soundtracka prvih izlazaka generacija i generacija Šibenčana.

U petak 29. prosinca na pozornici u Parku od 21 sat nastupa šibenski bend BluVinil. Šibensko pjevačko društvo Kolo i Šibenska narodna glazba zajednički će pred katedralom sv. Jakova nastupiti u petak 29. prosinca u 20 sati. Koncert naziva Jingle Bell Rock njihov je poklon sugrađanima i gostima na izmaku godine, a sve to povodom 120 godina od prvog zajedničkog nastupa.

Doček u Šibeniku privukao je pažnju zainteresiranih posjetitelja te hotelski i privatni smještajni kapaciteti u gradu bilježe izvrsnu popunjenost

26. travanj 2024 00:32