StoryEditorOCM
ŠibenikNovi certifikati Gradskoj čistoći

Ciljevi Gradske čistoće su preseljenje na novu lokaciju, podizanje razine rada i djelovanja djelatnika

Piše Šibenski.hr
16. svibnja 2017. - 16:00

U nazočnosti gradonačelnika grada Šibenika Željka Burića, danas je u prostorijama Gradske čistoće Šibenik direktoru Novici Ljubičiću uručen certifikat prema zahtjevima normi EN ISO 9001:2015 i EN ISO 14001:2015. Tvrtka DQS Zagreb d.o.o  iz Zagreba pod vodstvom Katarine Dulibić, executive managera u Gradskoj čistoći Šibenik u proteklih četrdeset dana provela je edukaciju i osposobljavanje djelatnika za provedbu i prilagodbu navedenih normi. Norma EN ISO 9001:2015 je norma upravljanja kvalitetom, a norma  EN ISO 14001:2015 je sustav upravljanje okolišem.

-Cilj uvođenja normi je bolje upravljanje procesima u Gradskoj čistoći i bolja briga za okolišem. Uvođenjem navedenih normi podižemo standard našeg poslovanja na dobrobit naših djelatnika i korisnika. Kroz provedbu navedenih normi Gradska čistoća zadala je sebi ciljeve koje želimo postići.

Ciljevi Gradske čistoće su: preseljenje na novu lokaciju i podizanje razine rada i djelovanja naših djelatnika, edukacija djelatnika Uprave kroz informatizaciju, doregistracija tvrtke i proširenje djelatnosti, novi način rada skladišta i prilagođavanje potrebama. Uvođenjem ISO standard započinjeno poslovanje na višoj razini, a procesi poslovanja u narednom period biti će pod većim nadzorom.

Ja sam zadovoljan što je Gradska čistoća dobila ove certifikate. Dokaz je ovo kvalitetnog poslovanja koje se provodi u firmi koja brine za uređenost našeg grada, a pri tom se i odgovorno odnosi prema našem okolišu. Čestitam direktoru Ljubičiću i svim zaposlenicima Gradske čistoće na ovim certifikatima koji su ujedno i priznanje dosadašnjem radu, izjavio je gradonačelnik Željko Burić.

10. svibanj 2024 10:19