StoryEditorOCM

Stevo Culej opet 'briljira' u Saboru: HDZ-ovac tvrdi da mu je zastupnica Živog zida ukrala torbu, a nećete vjerovati što je sve držao u njoj!?

Piše M. K. S.
16. listopada 2019. - 17:58

Popis saborskih zastupnika suradnika UDBE. Tajni Haaški dokumenti. Čak i originali koji se odnose na ponašanje Milorada Pupovca tijekom Domovinskog rata.

Sve se to, tvrdi HDZ-ovac Stevo Culej, nalazilo u njegovoj žutoj torbi. Koju su mu iz Sabora prije desetak dana, uvjerava javnost Culej, maznuli zastupnici Živoga zida.

- U vojnoj sam torbi imao 10 kila dokumenata. Vjerojatno je sada na kopiranju i prepisivanju u njihovoj središnjici. Ja znam što u torbi imam i kojim sam redoslijedom slagao dokumente. Ti mladići mene i dalje sprdaju u Saboru ne želeći donijeti moju torbu – izjadao se novinarima Culej. Duboko uvjeren da bi Živozidaši sa njegovim dokumentima “mogli svašta”.

- To su originali koji su vezani uz Milorada Pupovca o njegovom sudjelovanju u poznatoj akciji nespašavanja doktora Šretera, tu su i neki državni tužioci i njihove biografije. Ima jako puno dokumenata, da ne idem u dubinu. Tu ima originalnih dokumenata iz Haaga od nestalih osoba koji su meni isto dostavljeni preko prijatelja gdje se vidi tko je odveden, tko ubijen. Tu ima svega i svačega – izjavio je Culej. I odmah dobio odgovor iz Živoga zida.

- Nismo mi HDZ da torbarimo i krademo. Gospodin Culej će dobiti svoju torbu natrag. Mi smo tu torbu dobili u našem pretincu i preuzela ju je kolegica Snježana Sabolek. Torba će biti vraćena – rezoluntan je bio zastupnik Živoga zida Damjan Vucelić.

Saborske službe su, po svemu sudeći, Culejevu torbu stavili u krivi pretinac. Onaj Živoga zida. A na torbi, brane se u toj stranci, nigdje ne piše njegovo ime.

- On je napravio tu scenu, jer je on takav. Mi ćemo torbu najnormalnije vratiti, krivo nam je uručena. Nije naša greška niti je od kolegice greška. Gospodin Culej će tu torbu dobiti tako da nema nikakvih sporova - poručio je Vucelić.

01. svibanj 2024 00:04