StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetustao za nju

Prvi ples rasplakao Dalmaciju: ‘Već je 10 godina u kolicima i bili su to teški trenuci, ali Joso je sada inspiracija‘

Piše Dalmacija SD
6. prosinca 2023. - 11:16

Snimka je to koja je razgalila Dalmaciju, zagrijala i najhladnija srca i vratila vjeru u ljubav onima koji su je možda negdje putem izgubili. Riječ je videu prvog plesa mladenaca uz taktove pjesme "Najljepša si" Tomislava Ivčića. 

Joso koji je inače u invalidskim kolicima uz pomoć brata i prijatelja uspio je stati na noge i zaplesati ples sa svojom voljenom Lucijom, novopečenom suprugom s kojom ljubuje nešto manje od četiri godine.

Snimka je odmah nakon objave planula na drušvenim mrežama, a RTL je porazgovarao s Josinim bratom koji im je otkrio detalje. 

- Joso je stradao u prometnoj nesreći prije deset godina i to su bili iznimno teški trenuci kako za njega tako i za čitavu našu obitelj i prijatelje, ali, eto, deset godina poslije iznimno nam je drago što Joso može biti i postaje primjer i inspiracija svima koji se nalaze u sličnoj situaciji", rekao je Mate Bobanović, brat mladoženje. Lucijina i Josina priča nije samo o ljubavi. Ovo je priča i o snazi i o obitelji i o pravom prijateljstvu. Priča o životu, koji je ponekad nemilosrdan, a ponekad tako darežljiv. "Dragi ljudi, svi vi koji ste zdravi, cijenite svaki korak koji napravite, a vi drugi znajte ljubav sve podnosi i nikad ne prestaje, dodao je Mate.

07. svibanj 2024 11:25