StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHrvoje Zekanović

Plenković ima 76 potpisa za formiranje Vlade, među njima i moj: jedina tema razgovora je da RH za četiri godine bude bolja država!

Piše B. P.
6. svibnja 2024. - 18:26
Zagreb, 060524. Banski dvori. Sastanak HDZ-a sa svim zastupnicima nacionalnih manjina i postojecim partnerima u Vladi. Na fotografiji: Hrvoje Zekanovic.Lucija Ocko/Cropix

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je danas da će sutra imati sastanke s predstavnicima nacionalnih manjina i s Domovinskim pokretom,

-Imamo 76 potpisa. - kazao je Plenković nakon sastanka sa svojim partnerima u drugoj Vladi., To je u svojoj izjavi potvrdio i Hrvoje Zekanović (HDS) nakon sastanka s Plenkovićem koji je pozvao predstavnike partnera u svojoj drugoj Vladi od kojih većina sudjeluje u formiranju naredne Vlade. Plenković ja na razgovor pozvao sve osim manjinaca.

-HDS daje mandat aktualnom Predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću da sa 76 potpisa otiđe kod Predsjednika Zorana MIlanovića. Među tim potpisima bit će i moj, kao predstavnika HDS-a - kazao je Zekanović za Hinu. Dodao je da još ništa nije potpisao, no hoće, ovih dana, a na pitanje kako gleda na situaciju sa SDSS-om, Zekanović je uvijeno odgovorio kako je siguran da će Hrvatska za četiti godine biti bolja država. To je, prema Zekanoviću, bila jedina tema dosadašnjih Plenkovićevih razgovora s manjicima. Zekanovićevu izjavu pogledajte OVDJE.

02. lipanj 2024 22:15