StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetogorčen na sina

Otac potvrdio da obitelj neće sahraniti trostrukog ubojicu: ‘Sprovod će organizirati njegovi prijatelji krimosi‘

Piše Šibenski.hr
16. kolovoza 2023. - 08:15

Otac trostrukog ubojice iz Gradačca Nermina Sulejmanovića, Fikret Sulejmanović, rekao je da se srami svog sina koji je prije pet dana ubio troje ljudi. Potvrdio je informaciju koja se pojavila u medijima da obitelj ne želi preuzeti Sulejmanovićevo tijelo, koje se već pet dana nalazi u Komemorativnom centru u Tuzli, piše Index.hr.

Na pitanje tko će sahraniti ubojicu, njegov otac kazao je da to sigurno neće biti on.

- Nema ga tko od obitelji sahraniti, to su njegovi prijatelji krimosi sredili već i organizirali. To što je on napravio, to ne može normalan čovjek napraviti, samo zlotvor. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio, rekao je otac ubojice, prenosi Blic.

- I jesam i nisam otac Nerminu. Sve ste vidjeli i čuli. Ja sam se njega odrekao prije 20 godina kada me počeo tući. Ipak je to dijete i da je najgori, dijete mi je. Cijeli život je po zatvorima zbog drugih kriminalaca, zbog raznih kaznenih djela. Kad god sam nešto pokušavao s njim, on se uvijek htio svađati sa mnom i tući i odustao sam od njega, priča Fikret.

Kaže da je Nermin od malih nogu bio nasilnik.

- Bio je eksplozivan od malih nogu, nikada ne znaš što će učiniti. Još kad je bio peti, šesti razred bio je spreman da se potuče i sa mnom. Bio je Al Capone otkad se rodio i onda je upao u loše društvo, rekao je otac, a prenio Index.

23. svibanj 2024 10:43