StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSPLITSKI BERLUSCONI

Nevolje u braku Keruma i Fani? Šuška se da je Želu izbacila iz kuće, evo što su nam njih dvoje rekli na kuloarske priče

Piše Ivana Prgomet
18. listopada 2023. - 12:57

Jutros oko devet sati ispred kuće Kerumovih na Mejama rijetko koji prolaznik. Ako tko i prođe, nevoljko priča o susjedu, bivšem splitskom gradonačelniku.

Kuća Kerumovih opasana je nadzornim kamerama, prije 11 godina su ih opljačkali. Kerumu su tad iz sefa ukrali gotovo 1,8 milijuna kuna i zlato i srebro u vrijednosti od 100.000 eura.

Garaža Kerumovih u srijedu ujutro bila je zatvorena. Zavjese također navučene preko prozora. Nigdje nikog, reklo bi se. No susjedi nam kažu da je Fani tu i da svaki dan vozi djecu u školu.

Viđaju i Keruma, konkretno vidjeli su ga jučer. I Fani i Željko voze Mercedese. Oni upućeniji kažu da je Kerum donedavno uglavnom bio u Rogoznici gdje također imaju kuću. Prije nekoliko dana Splitom se proširila priča kako je Fani izbacila Keruma iz kuće. Kako tvrde kuloari, Fani smeta što Kerum voli izlaziti s ekipom i nema ga kući dugo u noć.

image

Na utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo izmedju Hrvatske i Turske.
Željko i Fani Kerum
 

Tom Dubravec/Hanza Media

Prošli četvrtak bračni par pak fotoreporteri su snimili na utakmici Hrvatske i Turske na tribinama u Osijeku. Kerum na fotografijama snimljenim u Osijeku na ruci i dalje nosi vjenčani prsten, par se vjenčao prije deset godina u Rimu. Za komentar o navodnim nevoljama u braku nazvali smo same aktere priče.

-  Jel ovo neka šala? Smiješno. Kompletne dezinformacije. Prvi put čujem za takvo što. Inače čujem kad se nešto priča o nama po gradu, ali ovaj put nisam ništa čula. Sve je u redu – kratko nam je rekla Fani.

image

Željko Kerum

Tom Dubravec/Cropix

Potom smo nazvali i Keruma koji se uznemirio: „To je bolesno što se priča. To budale pričaju. Ljubomorni ljudi.“

Inače, Fani je prije 13 godina rekla Kerumu da napusti njihov dom, a tad je spavao na jahti. Fani je tad navodno posumnjala u njegovu vjernost i u papučama ga izbacila iz kuće. Bilo je to samo godinu dana nakon što je Kerum iz vedra neba javno na svojoj lokalnoj televiziji obznanio da se razvodi od supruge Ankice nakon 24 godine jer voli trudnu Fani Horvat.

image
Sasa Buric/Cropix

Par je u tajnoj vezi prethodno bio pet godina. Kad je s Željkom započela vezu Fani je bila tinejdžerica, odnosno imala je 19 godina. A kako je osvajao Fani ispričali su susjedi u Slavićevoj ulici gdje je živjela prije nego je započela vezu s 24 godine starijim Kerumom.

image

Fani Kerum

Vladimir Dugandzic/Cropix

-  Često joj je dolazio na vrata. Doduše jednu večer se naljutio jer je s prijateljicama otišla na zimovanje pa je psovao. Nismo mogli spavati od njega. Znao je imati ljubomorne i posesivne ispade – rekli su susjedi.

Inače Kerum je u mladosti bio na glasu kao velik zavodnik. I prije nego što je dospio na vlast splitski Berlusconi bio je omiljen među ženama. S ekipom je izlazio na Bačvice, a među pripadnicama nježnijeg spola bio je omiljen zbog duhovitosti. Zvali su ga Jimi Hendrix zbog bujne kose koju je imao. U zafrkanciji bi znao zaliti se gaziranim pićem, a glava bi mu ostala gotovo suha koliko je gustu kosu imao.

27. travanj 2024 22:46