StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPotvrđeno je:

Milanka Opačić postala članicom Bandićeve stranke

14. kolovoza 2019. - 20:06

 Saborska zastupnica Milanka Opačić i bivša SDP-ova potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike, od 12. kolovoza članica je stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti, javlja Hina.


Prema informacijama objavljenim na službenim stranicama Hrvatskog sabora, Milanka Opačić prestala je 12. kolovoza biti nezavisnom zastupnicom, te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao članica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.


Opačić je u rujnu prošle godine izišla je iz SDP-a, a zastupničku je dužnost nastavila obnašati kao nezavisna zastupnica. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti no kao nezavisna zastupnica.
Komentar o tome što ju je nagnanalo da pređe u Bandićevu stranku nije se tijekom dana mogao dobiti jer nije odgovarala na pozive.


Članom stranke Milana Bandića nedavno je postao i bivši SDP-ovac Siniša Varga, koji je u utorak na svojem Facebook profilu objavio da postaje predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.

27. travanj 2024 03:40