StoryEditorOCM
Hrvatska i svijettragičan pad

Divlja svinja pala s litice na haubu ‘renoa‘: mladi vozač udario u autobus, očevidci otkrili detalje nesreće

Piše MOZAIK SD
5. siječnja 2024. - 19:28

Tinejdžer Vukan Knežević (18) iz Srbije, iz grada Aranđelovca, poginuo je jučer na autoputu Čačak-Požega, dok je njegova djevojka (17) zadobila teške ozljede kada je divlja svinja pala sa litice na haubu njihovog automobila i izazvala stravičnu nesreću.

Nažalost, tinejdžer je preminuo na licu mjesta, dok je njegova djevojka bila pri svijesti i s teškom ozljedom kičme hospitalizirana je u čačanskoj bolnici, piše Kurir

- Bili smo u koloni i "Renault" koji je vozio dječak iz Aranđelovca nažalost nije mogao izbjeći nesreću. Naime, iako se pričalo da mu je na put istrčala divlja svinja i da ju je on udario, a od siline udarca odbio u autobus koji je dolazio iz suprotnog smjera, situacija je bila malo drugačija – kaže očevidac i dodaje:

- Divlja svinja pala je s litice i pala na haubu "Renaulta"! Digla se hauba i dječak nije vidio gdje vozi, pokušavao je pronaći izlaz od šoka i u cijeloj toj zbrci udario u ugao autobusa. Nažalost, dječak je na mjestu preminuo, dok je djevojčica zadobila teške tjelesne ozljede.

image

Divlji prasci često se sudaraju s automobilima

Cropix/Cropix

Kako je dalje ispričao očevidac ove strašne prometne nesreće, tinejdžer nije mogao izbjeći nesreću.

– Nije dečko kriv, zamislite da vam dok se vozite divlja svinja doslovno padne s neba na auto. Zvuči kao film, ali istinito. Kažu da su lovci na tom području jurili za divljim svinjama i da je jedna od njih, kako bi se spasila, doslovno završila na litici i pala pravo na auto – navodi sugovornik i dodaje:

- Kada je divlja svinja pala na haubu, od siline udarca pala je na kolnik i pridigla se i počela bježati,  a dječak se, dok se pribrao, zabio u autobus. Nije točno da je vozio prevelikom brzinom, jer je bila gužva, kolona, ​​a i da je htio, nije mogao jer je promet bio sporiji.

Očevidac jučerašnje nesreće opisao je i kako su svi nakon nesreće pokušavali pomoći putnicima u Renaultu.

- Kad je došlo do sudara, pokušali smo im pomoći, netko je pozvao policiju i Hitnu pomoć. Neko je pokušao doći do njih, razgovarali su s djevojčicom, nažalost, vidjelo se da dječak ne daje znakove života - kaže i dodaje:

- Sjećam se, djevojka je pitala je li joj dečko živ i zdrav. Rekli su joj da jest, da joj ne pogoršaju stanje. Međutim, u tom trenutku više nije bio među živima...

Očevid je u tijeku i njime će se utvrditi svi detalji ove stravične prometne nesreće, prenosi Kurir

28. travanj 2024 11:57