StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Zbog napada na vatrogasca osumnjičena i pritvorena dva mladića od 22 i 20 godina; Za ostalim napadačima se još traga

Piše Ante Talijaš
9. kolovoza 2018. - 16:52

O detaljima do sada provedene kriminalističke istrage oko fizičkog napada i teškog ozlijeđivanja Marijana Srdareva (36), šibenskog profesionalnog vatrogasca, priopćenjem se u četvrtak poslijepodne oglasila PU šibensko-kninska.

-U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom i 20-godišnjakom osumnjičenim za sudjelovanje u tučnjavi.  Osumnjičeni su 8. kolovoza oko 2,50 sati u Šibeniku na nogometnom igralištu u vrijeme održavanja Hype Beats Music Festivala, zbog netrpeljivosti prema 24-godišnjakinji koja je, zbog gubitka torbice, tražila pomoć od 36-godišnjeg pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, koji je sudjelovao u protupožarnom osiguranju koncerta, vidjevši ga u njezinom društvu, uz više, za sada nepoznatih osoba, tjelesno ga napali i teže ozlijedili. Ozlijeđeni 36-godišnjak je zbog zadobivenih ozljeda prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split.Osumnjičeni su, uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave, a kriminalističko istraživanje na okolnosti ovog događaja se nastavlja – navodi se u policijskom priopćenju



Marijan Srdarev i koji je na ovom glazbenom događaju bio voditelj protupožarnog osiguranja zadobio je frakturu vilice i napuknuće jagodične kosti, u četvrtak je uspješno operiran u splitskoj bolnici.

- Kolega Mure, kako ga svi zovemo, javio mi se sms porukom. On se dobro osjeća, operacija je prošla u najboljem redu i sada mu predstoji oporavak – kazao nam Marjanov radni kolega i prijatelj iz Javne vatrogasne postrojbe Šibenik.

28. travanj 2024 17:58