StoryEditorOCM
Crna kronikaIza rešetaka

Zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda dvojici muškaraca napadač iz Bilica kazneno prijavljen

Piše šibenski.hr
28. kolovoza 2019. - 12:06

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za nanošenje teških tjelesnih ozljeda 31-godišnjaku i 35-godišnjaku .

Osumnjičeni je 15. kolovoza oko 4.30 sati u mjestu Bilice, bez posebnog razloga, verbalno, a potom tjelesno napao oštećene i teže ih ozlijedio, nakon čega je napustio mjesto događaja.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Proteklog dana na našem području od značajnijih sigurnosnih događaja su prijavljene dvije teške krađe, krađa i oštećenje tuđe stvari, i to:

- jučer, 27. kolovoza u popodnevnim satima u Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 42-godišnjakinje i 85-godišnjaka iz kojih je otuđio novac i nakit,

- noćas, 27.kolovoza u Šibeniku je nepoznati počinitelj 47-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna,

- u to vrijeme u Bilicama je nepoznati počinitelj 43-godišnjaku oštetio osobni automobil, pri čemu je nastala šteta od nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta

28. travanj 2024 06:25