StoryEditorOCM
Crna kronikatragedija

Za sve je kriv pijani vozač! Policija otkrila detalje frontalnog sudara u kojem je poginula žena

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
25. travnja 2023. - 11:12

Vožnja pod utjecajem alkohola u noći na utorak odnijela je još jedan život. Provedenim policijskim očevidom, koji je potrajao puna četiri sata, utvrđeno je da je oko jedan sat poslije ponoći 31-godišnjak s 1,52 promila alkohola u krvi vozio svoju VW Jettu zagrebačkih oznaka u smjeru zapada po Kobiljačkoj ulici u Sesvetama.

U jednom trenutku prešao je na suprotni trak za vozila iz suprotnog smjera kojim je toga trenutka nailazila 56-godišnjakinja u svojoj Renault Thaliji. Od siline naleta nesretna vozačica podlegla je ozljedama na mjestu nesreće, dok je 31-godišnji vozač prevezen u KB Dubrava.

Strašna nesreća: u frontalnom sudaru noćas je poginula jedna osoba

Kvalifikacija njegovih ozljeda još nije poznata. Nakon triježnjenja i nakon što mu se pruži liječnička pomoć, krivca nesreće preuzet će zagrebačka policija kako bi ga suočili s kaznenom prijavom za izazivanje prometne nesreće sa smrtnim ishodom, zbog čega mu prijeti višegodišnji zatvor, piše Jutarnji.hr.

Točni motivi njegova neodgovornog sjedanja za volan pod utjecajem alkohola, kao i naglog skretanja s prometnice, za obitelj tragično preminule žene apsolutno su nebitni.

- Na mjesto događaja izašla je dežurna zamjenica Županijskog državnog odvjetnika u Zagrebu koja je provela očevid u koordinaciji s Ekipom za očevide Policijske uprave zagrebačke. Od 1.20 do 5.05 sati bio je obustavljen promet Kobiljačkom ulicom te se odvijao obilaznim pravcima - priopćila je policija.

image
Damir Krajač/Cropix
image


 

Damir Krajač/Cropix
image
Damir Krajač/Cropix
image


 

Damir Krajač/Cropix
image


 

Damir Krajač/Cropix
02. svibanj 2024 07:16