StoryEditorOCM
Crna kronikaPLJAČKA

Vandali maloljetniku ukrali pecivo i ozlijedili ga, druga grupa orobila dostavljača iz Indije; traga se za deset osoba

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/ JL
17. veljače 2024. - 14:07

Jedan maloljetnik i jedan dostavljač hrane u zagrebačkoj Dubravi našli su se na udaru nepoznatih razbojnika koji su im ukrali hranu te nekoliko stotina eura.

Prvi na udaru bio je maloljetnik kojeg su čak četiri nepoznata počinitelja u Koledinečkoj ulici oko podne u četvrtak okružila.

Zaprijetili su mu nožem te mu ukrali pecivo koje je nosio u ruci. Međutim, na tome nisu stali jer im taj plijen nije bio dovoljan. Pa je jedan od drznika nožićem ozlijedio maloljetniku ruku i pritom ga lakše ozlijedio. Policiji je događaj prijatelj tek sutradan, a pričinjena šteta maloljetniku je par eura, piše Jutarnji list.

Istog dana, ali kasno navečer oko 23 sata u Ulici Dubrava na meti nepoznatih razbojnika našao se i dostavljač hrane, 33-godišnji državljanin Indije. Njemu je pet osoba verbalno počelo prijetiti te su mu u konačnici uzeli nekoliko stotina eura i potom pobjegli u noć.

S obzirom na obje prijave policiji, traga se za desetak osoba koje su se bešćutno odlučile okoristiti na račun slabijih od sebe.

27. travanj 2024 23:51