StoryEditorOCM
Crna kronikaZabrana približavanja

Uništio si mi poznanicu - skratit ću te za glavu! Tako je 48- godišnjak prijetio šest godina mlađem muškarcu u jednom šibenskom restoranu

Piše Šibenski.hr
13. lipnja 2018. - 14:54

U Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku je 12. lipnja 2018. priveden hrvatski državljanin (1970.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje, izvijestili su u srijedu iz šibenskog DORH-a.

Kako navode u šibenskom tužiteljstvu, postoje osnove sumnje da je osumnjičenik u jutarnjim satima 11. lipnja 2018. na terasi restorana u Šibeniku prišao oštećeniku koji je sjedio za jednim od stolova te ga uhvatio objema rukama snažno za vrat, a potom ga, kada ga je oštećenik odgurnuo, uhvatio objema rukama za košulju, podigao sa stolice i odbacio na obližnji stol preko kojeg je oštećenik pao na pod.

- Nakon što je između njih stao djelatnik restorana, osumnjičenik je, osnovano se sumnja, rekao oštećeniku da je uništio njegovu poznanicu i da će ga skratiti za glavu, što je kod oštećenika izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti- kazali su u DORH-u.

Nakon što je osumnjičenik ispitan, naložena mu je mjera opreza zabrane približavanja oštećeniku i zabrane uspostavljanja ili održavanja veze s oštećenikom, zaključuju u šibenskom Općinskom državnom odvjetništvu.

27. travanj 2024 14:19