StoryEditorOCM
Crna kronikaRazbojništvo na Prosici

Uhićen dvojac koji je 52-godišnjem Grku nožem zaprijetio smrću i ukrao vrijedan mobitel. Bježali su mopedom, ali policija je bila brža...

Piše šibenski.hr
2. ožujka 2021. - 14:20

U Službi kriminalističke policije, Odjelu općeg kriminaliteta, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom i 37-godišnjakom osumnjičenima za razbojništvo nad 52-godišnjim grčkim državljaninom, izvijestili su iz šibensko-kninske policije u utorak poslijepodne.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 28. veljače oko 17,30 sati u Prosici, s namjerom pribavljanja imovinske koristi, tjelesno napali oštećenog, zaprijetili mu uz uporabu noža te mu otuđili mobilni telefon i udaljili se mopedom. Brzom reakcijom policijskih službenika pribavljena su saznanja o mogućim počiniteljima koji su privedeni u prostorije policije. Tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku obavljene su pretrage kuća gdje osumnjičeni prebivaju, kojom prilikom je pronađen otuđeni mobilni telefon kao i moped koji je služio kao sredstvo za bijeg.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- izjavio je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave Šibensko-kninske.

03. svibanj 2024 01:28