StoryEditorOCM
Crna kronikaKobno raskrižje

Teško ozlijeđena 44- godišnja vozačica: Nepropisno skretala na semaforima kod Dalmarea pa se sudarila s autobusom

Piše šibenski.hr
8. prosinca 2020. - 09:48

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak oko 19,25 sati dogodila u Šibeniku, teške tjelesne ozljede zadobila je 44-godišnja vozačica osobnog automobila.

- Do prometne nesreće je došlo kada 44-godišnjakinja, upravljajući osobnim automobilom iz pravca Brodarice, dolaskom do semaforiziranog raskrižja, na upaljeno zeleno svjetlo na semaforu skrenula ulijevo u Ulicu Velimira Škorpika, a da nije propustila sva vozila koja dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju svoj smjer kretanja. Uslijed toga dolazi do sudara njezinog vozila i autobusa kojim je upravljao 42-godišnjak, koji se kretao istom cestom iz suprotnog smjera zadržavajući smjer kretanja ravno, a kojem je također na semaforskom uređaju bilo upaljeno zeleno svjetlo- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema njegovim riječima, o ovoj prometnoj nesreći će biti obaviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 44-godišnje vozačice će biti podnijet Obvezni prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

10. svibanj 2024 04:07