StoryEditorOCM
Crna kronikaeure na sunce

Muškarac (40) izazvao kaos na cesti: nakon lančanog sudara pobjegao s mjesta neseće, kazna ga ipak stigla...

Piše Vijesti SD
25. prosinca 2023. - 22:55
Splićanin je izazvao sudar zbog kojeg je osoba u drugom automobilul zadobila lakše tjelesne ozljedeNikola Vilic/Cropix/Cropix

Zbog izazivanja lančanog sudara na jednoj od najprometnijih splitskih ulica kažnjen je 40-godišnji Splićanin. Vozeći se u jutarnjim satima u vlastitom automobilu 40-godišnjak je udario u stražnji dio automobila u kojem se nalazila ženska osoba.

Dotična osoba je zbog siline udarca zadobila udarac u glavu te istegnuća vrata. Sudarom je bilo zahvaćeno još jedan automobil i motocikl koji su se nalazili ispred automobila ozlijeđene ženske osobe. 40-godišnjak se nije zaustavio na mjestu sudara kako bi pružio pomoć ozlijeđenoj ženskoj osobi već je napustio poprište.

Prekršajni sud u Splitu je odlučio kazniti Splićanina novčanom kaznom u iznosu od 1.320 eura koje je dužan platiti u roku od mjesec dana.

Ako u istom vremenskom periodu plati dvije trećine od ukupne kazne smatrat će se da je plaćena u cijelosti. Također, Splićaninu je zbog težine prekršaja oduzeta vozačka dozvola u trajanju od 3 mjeseca. Dužan je platiti troškove prekršajnog postupka u iznosu od 70 eura.

09. svibanj 2024 09:36