StoryEditorOCM
Crna kronikalakše ozlijeđen

Dostavljač u srcu Šibenika pretučen zbog Hajdukove majice s likom Miše Kovača, policija privela jednog napadača

Piše Šibenski hr./Portal SD
23. kolovoza 2023. - 11:05

NOVIJE

- Policijski službenici su u prostorije policije priveli jednu osobu koju dovode u vezu s događajem napada na 57-godišnjaka jutros u Šibeniku. Slijedi nastavak kriminalističkog istraživanja o čemu ćete biti obaviješteni, kazali su u šibenskoj policiji u srijedu poslijepodne.

RANIJE

Radnik-dostavljač koji je jutros napadnut u središtu Šibenika prevezen je u Opću bolnicu Šibensko-kninske županije na liječenje, potvrdio je za Šibenski.hr i za Slobodnu Dalmaciju dr. Kristijan Stipaničev, ravnatelj te medicinske ustanove.

Kako doznajemo, 57-godišnjak kojeg su na ulici pretukla dvojica momaka, po svemu sudeći zato što je nosio majicu s likom Miše Kovača, koja je službeni Hajdukov suvenir, zadobio je tjelesne ozljede koje su ocijenjene lakšima. Riječ je o hematomima i ogrebotinama, te nije bilo potrebe za dodatnim liječničkim zahvatima. Dostavljač je otpušten kući.

Policijska uprava Šibensko-kninska uskoro će objaviti službeno priopćenje o tom nemilom događaju koji se navodno, zbio kod trgovine Studenac u Kalelargi, gdje je nesretni čovjek, kriv jedino zato što je toga jutra odjenuo nekome "nepodobnu" majicu, prebijen lancem od povodca psa kojeg je vodio jedan od njegovih napadača. Prema neslužbenoj dojavi koju smo dobili, divljaci su ga napali bez upozorenja, strgnuli s njega majicu i prebili ga.

Međutim, na navodnome mjestu događaja, čudili su se raspitivanju naše novinarke, jer kako tvrde osobe za koje smo pomislili da bi posvjedočile o huliganizmu u ranije jutro, "tu se ništa takvog nije dogodilo."

-Naši službenici još uvijek su na terenu. Zasad ne mogu potvrditi, a ni demantirati  može li se nasilnike dovesti u vezu s navijačkom skupinom "Funcuti" kazao je Šime Pavić, policijski glasnogovornik i dodao:

- Jutros oko 6,35 sati u Šibeniku, došlo je do verbalnog i zatim tjelesnog napada na 57-godišnjaka. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, a po dovršetku ćemo vas obavijestiti o poduzetom- kazao je Pavić.

 

02. svibanj 2024 05:04