StoryEditorOCM
Crna kronikajavlja policija

Priveden 46-godišnjak: u Pirovcu vozio motocikl bez tablice, dozvole i kacige, pa još i ‘napuhao‘ 2,28

Piše A. P.
12. travnja 2024. - 10:08

Šibenska policija izdvojila je dva događaja gdje su vozači uz optužni prijedlog privedeni na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Sinoć je u 22 sata u Pirovcu od strane policijskih službenika, zaustavljen 46-godišnji vozač koji je upravljao motociklom bez registarske oznake i bez zaštitne kacige, izmjerene koncentracije alkohola u organizmu 2,28 g/kg. Također je utvrđeno da je vozač upravljao motociklom za vrijeme dok mu je isteklo važenje prometne dozvole više od 15 dana i prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom.

Tijekom današnjeg dana, 46- godišnjak će uz Optužni prijedlog biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku.

Također, u srijedu su u 11,12 sati policijski službenici u mjestu Vrbnik, zaustavili osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka kojim je upravljao 33-godišnjak, čija je zabilježena najveća brzina kretanja u naseljenom mjestu preko 50 km/h.

Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama 33- godišnjak je uz Optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Šibeniku, gdje mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana te novčana kazna od 1.320,00 eura.

30. travanj 2024 12:07