StoryEditorOCM
Crna kronikaProfesionalci na (ne)djelu

Policijski očevid pljačke bankomata na Petrolovoj benzinskoj: Upumpali su plin u kućište bankomata, izazvali detonaciju i odnijeli novac

15. ožujka 2017. - 12:18

Šibenska policija obavila je očevid noćašnje pljačke bankomata na Petrolovoj benzinskoj crpki na Jadranskoj magistrali, nešto prije ulaza u Vodice, točnije preko puta diskoteke "Hacienda".

- Očevidom u Vodicama na benzinskoj pumpi, gdje je noćas, 15. ožujka iz bankomata otuđen novac, utvrđeno je da je detonacija na bankomatu, tvrtke sa sjedištem u Zagrebu, najvjerojatnije izazvana upumpavanjem plina u kućište bankomata, kada je nakon detonacije iz bankomata otuđena za sada neutvrđena količina novca. Prilikom detonacije na benzinskoj pumpi je nastala šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna- kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave Šibensko-kninske.

Protiv nepoznatog počinitelja će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i kaznenog djela teške krađe.

26. travanj 2024 23:31