StoryEditorOCM
Crna kronikaStravičan zločin

Policija već ima osumnjičenog za ubojstvo djevojke nađene u zamrzivaču? Policija uhitila žensku osobu, neslužbeno je riječ o sestri nestale Jasmine, cure novi detalji slučaja

Piše PSD
17. veljače 2019. - 12:39

Počeo se rasplitati slučaj pronalaska tijela prije 18 godina nestale Jasmine Dominić. Podsjetimo, pronađeno je u zamrzivaču obiteljske kuće u Novoj ulici u Palovcu.

Strava u Međimurju: u kući pronašli mrtvo tijelo, sumnja se da je riječ o djevojci nestaloj prije 18 godina koja je živjela u toj kući

Kako je za mnovine.hr potvrđeno iz PU međimurske, u subotu navečer zbog sumnje u ubojstvo uhićena je 45-godišnjakinja s područja Općine Mala Subotica.

Prema neslužbenim informacijama riječ je o sestri Jasmine Dominić, S. D. iz Palovca.

- Kako postoje sumnje da je u zamrzivaču pronađeno tijelo ženske osobe rođene 1977. čiji je nestanak prijavljen 16. kolovoza 2005. godine te sumnje da je počinjeno kazneno djelo ubojstvo, u subotu, 16. veljače u večernjim satima je uhićena 45-godišnjakinja sa šireg područja Općine Mala Subotica. U tijeku su daljnja kriminalistička istraživanja, potvrio je za portal e-Međimurje glasnogovornik međimurske Policijske uprave Nenad Risek.

Kako javlja Dnevnik.hr, u policiji su tijekom noći na razgovoru bile dvije osobe, a jedna osoba je nakon toga uhićena. Prema neslužbenim informacijama, riječ je o Jasmininoj sestri, koja je prethodno navodno i nazvala policiju kako bi prijavila pronalazak tijela zamotanog u celofan u zamrzivaču.

Majka nestale Jasmine Dominić je u Njemačkoj, gdje je i provela radni vijek, a otac joj je umro, kako su nam rekli prjie tri godine. Jasmina je u kući živjela sa dvije godine starijom sestrom Smiljanom i roditeljima, ali je većinu vremena provodila u Zagrebu gdje je studirala.

Mještani su zgroženi, a u tijeku je istraga. Misterij nestanka navodno je riješen nakon što se iz podruma osjetio intenzivan miris koji je uslijedio nakon što je kući isključena struja.

 

28. travanj 2024 20:20