StoryEditorOCM
Crna kronikakrim istraživanje

‘Pala‘ ozbiljna prijetnja na šibenskom gradskom kupalištu. Priveden muškarac kod kojeg je pronađeno oružje

Piše Šibenski.hr
2. siječnja 2024. - 09:56

Policijski službenici Policijske postaje Vodice su proveli kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjakom osumnjičenim za počinjenje kaznenog djela Prijetnje na štetu 30- godišnjaka, doznaje se u šibensko-kninskoj policiji.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je u petak, 29. prosinca na Jadriji osumnjičeni 66- godišnjak uputio riječi prijetnje 30-godišnjaku. Ta prijetnja je kod 30-godišnjeg muškarca izazvala strah i bojazan za vlastiti život- rekla je Sanja Baljkas, glasnogovornica šibenske policije.

Nakon što su zaprimili pritužbe za prijetnju, šibenski policajci su izvršili pretragu obiteljske kuće i popratnih prostorija koje koristi 66-godišnjak te je pronađena jedna zračna puška.

- Protiv osumnjičenog 66- godišnjaka bit će podnesen obavezni prekršajni nalog poradi počinjenja prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 66-godišnak je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske- kazala je policijska glasnogovornica.

26. travanj 2024 07:27