StoryEditorOCM
Crna kronikaBudite na oprezu

Njemačkom državljaninu ukradene električne bicikle u vrijednosti 7.000 eura; Lopovi ‘operirali‘ i po Solarisu, Vodicama, Tribunju…

Piše Šibenski.hr
3. srpnja 2023. - 09:59

Proteklog vikenda na području Policijske uprave šibensko-kninske, od značajnih sigurnosnih događaja izdvajamo tešku krađu i pet krađa - priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

- u razdoblju od 22. lipnja do 2. srpnja u Vodicama nepoznati počinitelj je provalio u stan njemačke državljanke. Naknadno će se utvrditi što je otuđeno (po dolasku oštećene.

- u jutarnjim satima 30. lipnja u Šibeniku nepoznati počinitelj je 36-godišnjaku iz automobila otuđio torbicu s dokumentima.

- tijekom 30. lipnja u Vodicama nepoznati počinitelj je 19-godišnjaku iz otvorenog stana otuđio uređaj za igru vrijednosti oko 600 eura.

- u večernjim satima 30. lipnja u Solarisu nepoznati počinitelj je 41-godišnjem slovačkom državljaninu otuđio daske za more vrijednosti oko 750 eura.

- u noći 30. lipnja/1. srpnja u Tribunju nepoznati počinitelj je 69-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio dvije električne bicikle vrijednosti oko 7.000 eura.

- u noći 1./2. srpnja u Tribunju nepoznati počinitelj je 45-godišnjem njemačkom državljaninu otuđio dasku za more vrijednosti oko 300 eura.

- Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide radi njihovog otkrivanja - rekao je Šime Pavić, glasnogovornik šibensko-kninske policije.

02. svibanj 2024 02:00