StoryEditorOCM
Crna kronikaOprez i kacige na glave

Na šibenskom području u manje od tri sata dvije prometne u kojima su teško ozlijeđena djeca vozači bicikla

Piše Katarina Rudan
10. travnja 2017. - 12:59


Jučer su se u razmaku manjem od tri sata na šibenskom području dogodile dvije promtne nesreće u kojima su teško ozlijeđena djeca koja su vozila bicikle

Najprije je oko 15,30 sati na županijskoj cesti 6246 između Širitovaca i Roškog Slapa u prometnoj nesreći teže ozlijeđeno dijete, kao vozač bicikla, koje je zadržano na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je dijete prilikom upravljanja biciklom, krećući se uz desni rub kolnika palo pored kolnika na zemljanu površinu. O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku.

Potom je oko 18,15 sati u Šibeniku u Karlovačkoj ulici u prometnoj nesreći teže ozlijeđeno dijete, kao vozač bicikla, koje je zadržano na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je dijete, bez zaštitne kacige, pri upravljanju biciklom, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama kolnika izgubilo nadzor nad vozilom i sletjelo izvan kolnika na betonski nogostup.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo za mladež u Šibeniku.

 

30. travanj 2024 11:01