StoryEditorOCM
Crna kronikaŠibenik

Muškarac (47) zbog svađe s bivšom djevojkom prijetio njezinom 73- godišnjem ocu: Utjerao je 2000 kuna duga, pa ih isparao ispred kuće

Piše šibenski.hr
22. prosinca 2020. - 09:45

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom osumnjičenim za iznudu na štetu 73-godišnjaka, izvijestili su iz šibensko-kninske policije:

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u nedjelju, 20. prosinca oko 8 sati u Šibeniku, zbog nesuglasica s bivšom djevojkom, ozbiljno zaprijetio njenom ocu tražeći od njega dio novca kojeg mu bivša djevojka navodno duguje. To je kod 73-godišnjaka izazvalo strah i tjeskobu za osobnu sigurnost kojom prilikom je osumnjičenom predao 2.000 kuna. Nakon toga je osumnjičeni 47- godišnjak dio novca potrgao i narušavao javni red na način da je vikao ispred stana gdje je živio s bivšom djevojkom- kazao je Šime Pavić, glasnogovornik Policijske uprave šibensko-kninske.

Prema Pavićevim riječima, osumnjičeni 47-godišnjak je zbog počinjenja kaznenog djela uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

28. travanj 2024 09:51